Udtalelser

”Support Gruppen har været vores leverandør siden 2012, og vi er meget tilfredse med deres service og rådgivning. De reagerer altid hurtigt og professionelt på vores henvendelser. Vi har en Microsoft løsning fordelt på flere lokationer i Hvidovre, Brande, Faaborg og Shanghai i Kina. Vores løsning er et Vmware miljø med virtuelle Microsoft servere. Blandt andet SQL, Navision, fil, terminal server samt en Office 365 løsning.


Sikkerhedsløsningen er baseret på Sophos antivirus og Intercept X, samt Sophos XG-firewall på alle lokationer i Danmark. Vi er 32 medarbejdere med en blanding af stationære og bærbar PC’ere, der alle bliver serviceret af Support Gruppen ApS.”

Christian Bjerg
Chef hos A/S Megatrade Beslag

”Vi har haft glæde af Support Gruppen siden 2009, da de altid reagerer hurtigt og professionelt på vores henvendelser. Vores løsning er en fjernskrivebordsløsning baseret på virtuelle servere, som f.eks. SQL, fil og Exchange servere. Sikkerheden er baseret på Sophos produkterne både på pc’ere og firewall.

Vi har integrationer til flere CNC-maskiner, således, at data kan deles. Der er ligeledes integrationer til autovægteplottere osv. Sophos firewall sikrer, at der er 2-faktoradgang for hjemmepc’erne. Vi er 10 medarbejdere med en blanding af stationære og bærbar Pc’ere.”


Peter Søger

Søger & Søn ApS​

Et hurtigt spørgsmål?​

Du er velkommen til at skrive en besked!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

IT konsulenter og IT hosting

Få tilknyttet en fast konsulent

Som kunde hos Support Gruppen får I en fast konsulent tilknyttet, som passer til Jeres virksomhed.​

Vi tilbyder fleksible serviceaftaler

Ved en serviceaftale med Support Gruppen sikrer du din virksomhed en daglig smidig drift.

Vi løser alle IT-problemer

Vi løser alle aspekter af IT-problemstillinger, fra opstartsproblemer, til netværks- og serverløsninger.