Skriv til os for yderligere spørgsmål

Udfyld vores formular med din kontaktoplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Få tilknyttet en fast konsulent

​​Som kunde hos Support Gruppen får I en fast konsulent tilknyttet, som passer til Jeres virksomhed.​

Vi tilbyder fleksible serviceaftaler

​​​​Ved en serviceaftale med Support Gruppen sikrer du din virksomhed en daglig smidig drift.

Vi løser alle IT-problemer

​​Vi løser alle aspekter af IT-problemstillinger, fra opstartsproblemer, til netværks- og serverløsninger.

IT-sikkerhedsfirma for små og mellemstore virksomheder

Er din virksomheds IT sikret? Hvis ikke, så bør du få den sikret hurtigst muligt. Det er nemlig ikke til at vide, hvornår truslen er der, og hvad du bør være ekstra opmærksom på. Dog er det ingen hemmelighed, at der i dag er flere og flere virksomheder, hvis IT-system bliver hacket, så fortrolige oplysninger og adgangskoder havner i de forkerte hænder. Dette kan have alvorlige konsekvenser for både privatpersoner og virksomheden, og derfor bør du ikke mindske dit fokus på lige netop dette punkt.

Lige her på siden finder du Support Gruppen, som har mange års erfaring inden for IT-sikkerhed. Vi er et professionelt IT-sikkerhedsfirma, som har de kompetencer, der skal til, for at IT-sikkerheden i din virksomhed er helt i top. Support Gruppen blev grundlagt tilbage i april 2009 og har dermed mere end 10 års god erfaring på bagen. Visionen var fra starten at blive kundernes foretrukne eksterne IT-afdeling, hvilket vi i dag er hos mange virksomheder.

Vi tilbyder hjælp til IT-sikkerhed hos både små og mellemstore virksomheder i og omkring Herlev, Ballerup og København. Dog står vi også til rådighed uden for disse områder, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte vores IT-sikkerhedsfirma, hvis du ønsker at skabe tryghed i din virksomhed. Vi står klar til at varetage enhver opgave på området.

Specialister i alt fra IT-sikkerhed til daglig support

For mange virksomheder og mennesker er IT-verdenen en jungle at finde rundt i. Sproget er anderledes, og ting kan ændres radikalt ved bare få klik. Derfor kan det virke som en uoverskuelig opgave at sikre din virksomheds IT, men ikke desto mindre er det en vigtig opgave, som bør tages alvorligt. Men hvordan finder du den sikkerhedsløsning, som passer bedst til behovene i din virksomhed? Dette er lige netop, hvad vi som IT-sikkerhedsfirma står klar til at hjælpe dig med.

Vi har altid ansat dygtige infrastruktur-konsulenter med mange års erfaring inden for vores kerneområder, og derfor er vi i stand til at IT-sikre mange forskellige virksomheder. Vi sørger altid for at være imødekommende, og sætte god tid af til hver enkelt kunde. På den måde skaber vi de bedste forudsætninger for et godt samarbejde, hvor alt IT i din virksomhed sikres på den mest fordelagtige måde. Vores kernekompetencer inden for IT-sikkerhed er følgende:

Vores IT-sikkerhedsfirma skaber tryghed hos dig

Vores IT-sikkerhedsfirma tilbyder i dag professionel rådgivning til små og mellemstore virksomheder på hele Sjælland. Vi tager os af både simple og komplicerede opgaver, så du bør aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du ønsker at IT-sikre din virksomhed. Vi står til rådighed for virksomheder, der ønsker at outsource sin IT-afdeling, eller hos virksomheder, der har indset, at de ikke længere, af økonomiske eller sikkerhedsmæssige årsager, tør læne sig op ad autodidakte medarbejdere, der kan true virksomhedens IT-sikkerhed.

Vi er en professionel samarbejdspartner med de rette kompetencer til at sikre din virksomheds IT på alle punkter. Vi leverer i dag også løsninger ud over landegrænsen, blandt andet til Kina, Sverige og Norge. Vi har med andre ord mange års bred erfaring at trække på, hvilket gør os til en ideel samarbejdspartner. 

IT-sikkerhed bør være et vigtigt fokuspunkt i alle virksomheder, idet flere og flere oplever at blive hacket, og derved dele en række fortrolige oplysninger. Der er mange udspekulerede IT-kriminelle ude i verden, som er knivskarpe til at gætte brugernavne og passwords. Derfor kan det godt betale sig at sætte ekstra ind omkring IT-sikkerhed, da det ellers kan have alvorlige konsekvenser for både dig som privatperson, men også for virksomheden. Det er ikke altid nok at være opfindsom, når der skal findes brugernavn og password, ofte skal der nemlig andre og mere effektive midler i brug, hvilket vi gerne hjælper dig med.

Vi arbejder ud fra én vigtig mission om at skabe tryghed omkring din virksomheds IT-systemer. Dette kan vi gøre på flere forskellige måder, afhængig af lige netop dine ønsker og behov. Hvad enten du er en lille eller stor virksomhed, så står vi med andre ord klar til at hjælpe dig med en optimal IT-sikkerhed.

Professionel og imødekommende samarbejdspartner

Når du samarbejder med vores IT-sikkerhedsfirma, kan du være sikker på at indgå i et professionelt og imødekommende samarbejde. Vi sætter altid den enkelte kundes ønsker og behov i centrum for arbejdet, og forsøger altid at imødekomme disse efter bedste evne. Vi går meget op i at have en tæt og god dialog med kunden, hvor vi snakker om forventninger og behov. Dette gør nemlig arbejdet meget lettere for os, idet vi herved har de bedste forudsætninger for at finde den løsning, som passer perfekt til den pågældende virksomhed.

Vores team består udelukkende af dygtige og professionelle IT-konsulenter, som har mange års erfaring på området. Vi brænder alle for vores arbejde, og går meget op i at levere kvalitetsløsninger, som matcher virksomhedens behov bedst muligt. Vi er passionerede omkring vores arbejde og leverer derfor aldrig en løsning, som vi ikke selv er helt tilfredse med. Du er garanteret professionelle og veludførte resultater, hver gang du samarbejder med vores IT-sikkerhedsfirma.

Du kan være sikker på, at vi leverer løsninger lige efter dine behov til aftalt tid og pris. Vi går nemlig meget op i at være en pålidelig samarbejds-partner, som desuden tilbyder fornuftige priser til alle kunder. Dette gælder, uanset hvilken opgave vi skal løse for dig.

Kontakt vores IT-sikkerhedsfirma og hør mere

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du brug for vores assistance, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi står til hver en tid klar til at tage en uforpligtende snak om dine behov, hvorefter vi gerne sammensætter et tilbud på en optimal løsning til dig.

Vi tilbyder IT-sikkerhed hos mange forskellige typer af virksomheder, hvis fælles ønske er, at sikre deres IT for udefrakommende trusler. I en verden som i dag hvor flere og flere virksomheder oplever at få hacket deres personlige og fortrolige oplysninger, er det i den grad vigtigt, at sikkerheden omkring virksomhedens IT er i orden. Vi løser gerne opgaven for dig til en fordelagtig pris. Vi garanterer et professionelt samarbejde, hvor du møder imødekommende og kompetente konsulenter hele vejen rundt.

Vi besvarer også gerne spørgsmål angående IT, uanset hvad de måtte være. Det gælder både på telefon: 70 20 23 55 og e-mail: info@supportgruppen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer og svar på dine spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig, og hjælpe dig med at IT-sikre din virksomhed på den mest optimale måde.

Kontakt os gerne for spørgsmål

Skulle du være interesseret i ovenstående, eller har du en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt.

Derudover besvarer vi gerne spørgsmål – både på mail, eller telefon. Vores kontaktoplysninger er tilgængelige under fanen Kontakt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Et hurtigt spørgsmål?​

Du er velkommen til at skrive en besked!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os for yderligere spørgsmål

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Support Gruppen​

CVR: 33498500

​Den Lille Gade 26, 2680 Solrød Strand

- Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 70 20 23 55

E-mail: info@supportgruppen.dk

Brug for en IT-konsulent?

Bestil service nu!

70 20 23 55

Copyright © 2021 Support Gruppen. Alle rettigheder forbeholdes.