Skriv til os for yderligere spørgsmål

Udfyld vores formular med din kontaktoplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

IT-konsulent

Professionel IT-konsulent med stor erfaring inden for IT-rådgivning.
​Vi tilbyder gode og sikre IT-løsninger til enhver virksomhed. 

Få tilknyttet en fast konsulent

​​Som kunde hos Support Gruppen får I en fast konsulent tilknyttet, som passer til Jeres virksomhed.​

Vi tilbyder fleksible serviceaftaler

​​​​Ved en serviceaftale med Support Gruppen sikrer du din virksomhed en daglig smidig drift.

Vi løser alle IT-problemer

​​Vi løser alle aspekter af IT-problemstillinger, fra opstartsproblemer, til netværks- og serverløsninger.

IT-konsulent tilbyder kompetent IT-rådgivning

Har du brug for en kompetent IT-konsulent? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos Support Gruppen finder du en professionel IT-konsulent med stor erfaring inden for IT-rådgivning om diverse IT-løsninger. 

Vores kunder oplever, at de sparer både tid og penge, når de vælger Support Gruppen som IT-leverandør. Vores IT-firma er beliggende i Herlev, og vi hjælper små og mellemstore virksomheder i blandt andet Herlev, Ballerup, København samt det øvrige Sjælland.

​Vi er et professionelt og kompetent IT-sikkerhedsfirma med mange års erfaring inden for IT-løsninger. Derfor kan vi tilbyde rådgivning og vejledning omkring mange forskellige IT-løsninger hos diverse virksomheder, som mangler hjælp på området. Vi løser et hav af forskellige opgaver hurtigt og effektivt, og vi garanterer høj kvalitet og professionalisme hele vejen rundt.

Mange virksomheder finder det besværligt at finde rundt i IT-junglen, hvilket er helt forståeligt. Der er nemlig et helt andet sprog at forholde sig til i form af diverse koder. Derudover er det muligt at lave radikale ændringer ved bare få klik, hvilket kræver professionel hjælp at håndtere. Hvis ikke virksomheden selv har en IT-afdeling, kan I med fordel vælge en ekstern IT-konsulent i form af vores firma. Vi står nemlig klar til at rådgive på mange forskellige områder, afhængig af lige netop dine ønsker og behov.

Få hjælp til at finde de rette IT-løsninger

​Vi tilbyder IT-rådgivning fra fagligt dygtige IT-konsulenter til en fornuftig pris. Alle vores konsulenter er dygtige og passionerede omkring deres arbejde, og elsker at sætte sig ind i kundernes problemstillinger og finde passende IT-løsninger. Derved kan vi være sikre på, at vores kunder kommer sikkert i mål til tiden. Hvis du har et problem, som du tror, at vi kan løse for dig, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere.

Ved ethvert samarbejde sætter vi din virksomheds sikkerhed i højsædet og arbejder ud fra et skarpt fokus på dette. I dag er de teknologiske muligheder uendeligt mange, hvilket har bragt mange gode ting med sig. Desværre findes der også mennesker derude, som anvender de teknologiske muligheder på en måde, som kan gøre det surt for jeres virksomhed, og som er svære at udrede, når først fjenden er trængt ind på din grund.

IT-kriminelle får adgang til adgangskoder og andre fortrolige oplysninger lettere end nogensinde før, og derfor er det meget vigtigt, at sikkerheden omkring virksomhedens IT-løsninger er helt i top. Hvis uheldet først er ude, kan det have alvorlige konsekvenser for både privatpersoner i virksomheden, men også for selve virksomhedens fremtid. Du bør derfor aldrig nedprioritere virksomhedens IT-sikkerhedssystemer. Heldigvis er der professionel hjælp at hente lige her hos os, idet vi altid tilbyder gode og sikre IT-løsninger til enhver virksomhed, som er interesseret i dette.

Hvorfor vælge en ekstern IT-konsulent?

Der er en lang række gode grunde til, hvorfor du som virksomhed bør vælge en ekstern IT-konsulent, hvilket du kan læse meget mere om lige her.

Først og fremmest oplever mange af vores kunder, at de sparer både tid og penge ved at samarbejde med os. Du får nemlig IT-rådgivning fra en forretningsorienteret IT-konsulent, som har prøvet det før, og som brænder for sit arbejde. Derudover sætter vi en ære i at finde lige nøjagtig den IT-løsning, som passer til lige netop jeres ønsker og behov, og så jeres IT-system kan blive sikret bedst muligt.

Når vi samarbejder med vores kunder, går vi meget op i at have en tæt og god dialog med kunden helt fra starten af forløbet. Her sætter vi god tid af til at snakke om jeres behov og forventninger, så vi efterfølgende kan udarbejde en løsning, som matcher disse bedst muligt. Vi er imødekommende og lyttende og sørger for at stille spørgsmål, så vi kan få den optimale viden om jeres ønsker.

​Få et servicebesøg med vedligeholdesVores IT-konsulent tilbyder desuden servicebesøg, hvor vi gennemgår sikkerheden omkring virksomhedens IT. Afhængig af dine ønsker tilrettelægger vi servicebesøget, men du kan altid være sikker på, at vi er både grundige og effektive i vores arbejde.

Når vi udfører servicebesøg, indebærer det typisk følgende opgaver:

Backup

Diskplads

Systemlog

Sikkerhed​

Dokumentation

Servere og klienter

Softwareopdateringer

Serviceaftalen kan også bruges til andre ad hoc IT-opgaver, som du måtte have behov for. Vi står klar til at varetage både simple og komplicerede opgaver, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte vores IT-konsulent, hvis du har brug for professionel hjælp. Vi er klar til at rykke ud, lige når du har brug for det. 

Fordele ved en serviceaftale

​Du kan enten vælge at lave en fast serviceaftale med os, hvor vi jævnligt kommer og tjekker dit IT-system efter. Dog kommer vi også gerne på blot et enkelt besøg, hvis dette lyder som noget for dig.

Uanset hvilken aftale du vælger, så kan du være sikker på at opnå følgende fordele: 

Fordelagtig timepris

Løbende forslag til forbedringer

Fast planlagt support og problemløsning

Væsentlig reduktion af risiko for nedbrud

Fast overblik over udgifterne til IT-support

Bedre overblik og kontrol med IT-installationen

Bedre grundlag for IT-strategiske beslutninger

Din virksomhed får tilknyttet en fast IT-konsulen

​Hvis ikke du allerede har gjort brug af en serviceaftale her fra os, så er der med andre ord mange gode grunde til at gøre det med det samme. Med alle disse fordele er det faktisk næsten for dumt at lade være. Hvis du ønsker professionel IT-rådgivning til en attraktiv timepris, hvor dine IT-løsninger gennemgås grundigt og sikres, så kan du altså kontakte Support Gruppen med det samme.​

Dygtig og pålidelig samarbejdspartner til IT-rådgivning

Uanset hvilken IT-konsulent du støder på her hos os, vil du blive mødt med godt humør, stor erfaring og bred viden inden for diverse IT-løsninger. Vi står klar til at hjælpe mange forskellige virksomheder med IT-rådgivning, så sikkerheden omkring virksomhedens IT kan blive helt i top. Derudover løser vi også andre opgaver inden for IT-systemer i både større og mindre omfang.

Vi overholder altid alle vores aftaler, og leverer en professionel IT-løsning til dig til den aftalte tid og den aftalte pris. Derfor kan du trygt samarbejde med vores dygtige IT-konsulenter. Vi sørger desuden altid for løbende at holde vores kunder godt informeret omkring processen, så du kan følge med i, hvor langt vi er i udarbejdelsen af den perfekte løsning til dig.

Vi sørger altid for at holde vores priser på et attraktivt og fornuftigt niveau, hvor de fleste virksomheder kan følge med. Til trods for de gode priser, så garanterer vi høj kvalitet på alt det arbejde, som vi udfører. Dette gælder, uanset om der er tale om større eller mindre opgaver, og uanset hvilken type af opgave der er tale om. Hos os kan du med andre ord forvente høj kvalitet til lave priser hver gang.

Skriv til os for yderligere spørgsmål

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for kyndig IT-rådgivning

Skulle du være interesseret i ovenstående, eller har du brug for professionel IT-rådgivning, så tøv ikke med at tage kontakt til vores IT-konsulent. Vi står klar med professionel hjælp og de rette kompetencer til at varetage mange forskellige opgaver inden for diverse IT-løsninger. Vi arbejder med dine ønsker og behov i højsædet, og holder altid fokus på at optimere din sikkerhed bedst muligt.

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere eller modtage et uforpligtende tilbud, så er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi er parate med kompetent hjælp til dig uanset opgaven.

Vi besvarer også altid gerne spørgsmål ­– både på mail: info@supportgruppen.dk og tlf.: 70 20 23 55, så du bør aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål til os.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Kontakt

Support Gruppen​

CVR: 33498500

​Den Lille Gade 26, 2680 Solrød Strand

- Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 70 20 23 55

E-mail: info@supportgruppen.dk

Brug for en IT-konsulent?

Bestil service nu!

70 20 23 55

Copyright © 2021 Support Gruppen. Alle rettigheder forbeholdes.