Skriv til os for yderligere spørgsmål

Udfyld vores formular med din kontaktoplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Få tilknyttet en fast konsulent

​​Som kunde hos Support Gruppen får I en fast konsulent tilknyttet, som passer til Jeres virksomhed.​

Vi tilbyder fleksible serviceaftaler

​​​​Ved en serviceaftale med Support Gruppen sikrer du din virksomhed en daglig smidig drift.

Vi løser alle IT-problemer

​​Vi løser alle aspekter af IT-problemstillinger, fra opstartsproblemer, til netværks- og serverløsninger.

Ekstern IT-afdeling til dig der ønsker IT-outsourcing

Overvejer du at benytte en ekstern IT-afdeling til IT-outsourcing? Så følger der flere fordele ved dit valg, hvilket du kan læse meget mere om her på siden. Hos Support Gruppen finder du eksperterne, når det kommer til at være en ekstern IT-afdeling for forskellige virksomheder. Vi tilbyder at være ekstern IT-afdeling samt IT-hosting, IT-infrastruktur og flere andre services for vores kunder i Herlev, Ballerup, København samt på resten af Sjælland.

Vores IT-virksomhed har i over 10 år været en ekstern IT-afdeling for de af vores kunder, der har haft et behov for IT-outsourcing. Vi servicerer mindre virksomheder fra ca. 5 ansatte til større virksomheder med over 250 ansatte. Alle har brug for det samme; en sikker og stabil adgang til deres data og applikationer døgnet rundt, hvilket netop er, hvad vi kan tilbyde her hos Support Gruppen.

Gennem vores mangeårige erfaring i branchen har vores IT-afdeling løst et hav af forskellige opgaver for glade og tilfredse virksomheder. Vi er derfor kompetente til at hjælpe dig, hvis du benytter dig af vores eksterne IT-afdeling til IT-outsourcing. Hos os er der ingen opgave, som hverken er for simpel eller for kompliceret til at vi kan løse dem. Vi tilbyder mange forskellige services afhængig af den pågældende kundes behov og ønsker.

Hvorfor vælge en ekstern IT-afdeling?

Der er mange gode grunde til, hvorfor det i langt de fleste tilfælde godt kan betale sig at benytte en ekstern IT-afdeling. Du vil først og fremmest kunne opnå en fordelagtig pris på support og drift vedrørende virksomhedens IT. Derudover kan du få opnå en stor besparelse på medarbejdere, uddannelse og indkøb, idet vi har det hele klar til dig i vores eksterne IT-afdeling. Vi står klar til at øge sikkerheden omkring din IT, så risikoen for nedbrud reduceres væsentligt, og så systemet generelt forbedres løbende.

Derudover kan vi hjælpe med professionel rådgivning og vejledning på nærmest alle områder inden for IT. Dette gør det nemmere for dig at finde den løsning, som passer til lige netop jeres behov.

Vi har samlet de vigtigste fordele ved at vælge en ekstern IT-afdeling lige her:

  • Fast fordelagtigt pris på din IT-support og drift
  • Frigørelse af interne ressourcer, der kan bruges til forbedring af konkurrenceevnen
  • Stor besparelse på medarbejder, uddannelse og indkøb
  • Risiko for nedbrud reduceres væsentligt
  • Rådgivning ved køb af hardware og software
  • Løbende forslag til forbedringer
  • Fast IT-konsulent tilknyttet.

IT-afdeling med professionelle og dygtige konsulenter

I vores eksterne IT-afdeling finder du udelukkende dygtige IT-konsulenter med mange års erfaring i branchen. Dette gør os til en attraktiv samarbejdspartner, idet vi kan tilbyde professionel hjælp på mange forskellige områder. Vi møder alle vores kunder med et smil og en bred viden inden for IT-outsourcing, hvilket er din garanti for en holdbar og veludført løsning hver gang. 

Vi er i stand til at varetage forskellige opgaver for mange forskellige typer af virksomheder, som har et fælles ønske om at gøre brug af en professionel, ekstern IT-afdeling med brede kompetencer.​

Vi overholder altid alle vores aftaler og løser dine IT-opgaver for dig til den aftalte tid og den aftalte pris. Derfor kan du trygt lade os stå for IT-outsourcing for dig. Vi sørger desuden altid for løbende at holde vores kunder velinformeret under processen, så du kan følge med i, hvor langt vi er i udarbejdelsen af den mest optimale løsning til dig.

Vi sørger altid for at holde vores priser på et attraktivt og fornuftigt niveau, hvor du får mest muligt for mindst muligt. Til trods for de gode priser, så garanterer vi at alt det arbejde, som vi udfører, er af høj kvalitet og indeholder holdbare løsninger, som du kan få glæde af i mange år i fremtiden. Dette gælder, uanset om der er tale om en større eller mindre opgave, og uanset hvilken type af opgave, du skal have hjælp til. Hos os kan du med andre ord forvente professionelle og holdbare kvalitetsløsninger til fornuftige priser.

En ekstern IT-afdeling som sætter dine ønsker i centrum

Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som går meget op i at overholde alle vores aftaler. Derudover ønsker vi at give vores kunder en så god service som muligt, hvorfor vi altid sætter den pågældende virksomheds ønsker i centrum for vores arbejde.

Vi går meget op i at have en tæt dialog med hver enkelt kunde i starten af ethvert samarbejde. Her sørger vi for at sætte god tid af til at snakke om lige netop jeres ønsker og behov til IT-outsourcing og IT-rådgivning. Dette er nemlig en vigtig forudsætning for, at vi kan levere en løsning, som passer bedst muligt til jeres behov. Vi har fokus på at være både imødekommende og lyttende i vores arbejde, hvor vi sørger for at få stillet klargørende spørgsmål, så vi kan få den optimale information om jeres forventninger til samarbejdet.

​Kontakt os og hør mere om fordelene ved IT-outsourcing

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved IT-outsourcing, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores eksterne IT-afdeling kan gøre for dig og din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os med det samme. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi taler om forventninger og vores ydelser og priser, så du kan blive klogere på, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi er en kompetent og pålidelig samarbejdspartner, som går meget op i at levere solide løsninger fra vores IT-afdeling til hver enkelt virksomhed.​

Du kan enten ringe på telefon: 70 20 23 55 eller skrive til vores e-mail: info@supportgruppen.dk, hvis du ønsker flere informationer. 

Vi vender tilbage hurtigst muligt og ser frem til at høre fra dig. 

Et hurtigt spørgsmål?​

Du er velkommen til at skrive en besked!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os for yderligere spørgsmål

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Support Gruppen​

CVR: 33498500

​Den Lille Gade 26, 2680 Solrød Strand

- Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 70 20 23 55

E-mail: info@supportgruppen.dk

Brug for en IT-konsulent?

Bestil service nu!

70 20 23 55

Copyright © 2021 Support Gruppen. Alle rettigheder forbeholdes.