Skriv til os for yderligere spørgsmål

Udfyld vores formular med din kontaktoplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Få tilknyttet en fast konsulent

​​Som kunde hos Support Gruppen får I en fast konsulent tilknyttet, som passer til Jeres virksomhed.​

Vi tilbyder fleksible serviceaftaler

​​​​Ved en serviceaftale med Support Gruppen sikrer du din virksomhed en daglig smidig drift.

Vi løser alle IT-problemer

​​Vi løser alle aspekter af IT-problemstillinger, fra opstartsproblemer, til netværks- og serverløsninger.

arrow-up  Klik dig videre ovenfor  ​arrow-up

Sophos antivirus er vi specialister i at installere

Er din virksomhed sikret mod digitale angreb? – Hvis ikke, så bør I blive det hurtigst muligt. Ifølge Dansk Industri er én ud af tre danske virksomheder over det seneste år nemlig blevet ramt af et digitalt angreb i form af et hackerangreb eller en computervirus. 

Undersøgelsen konkluderer, at angrebene for 11 % af de adspurgte virksomheder har ført til et betydeligt økonomisk tab.

I dag er det nemt at forhindre ”gidseltagning” af data med den prisbelønnede Sophos-antivirus, Intercept X, der giver dig mulighed for at stoppe ondsindet kryptering. Lige her hos Support Gruppen er vi specialister i at installere denne form for antivirus, og hermed sikre din virksomhed bedst muligt. Vi servicerer små og mellemstore virksomheder i og omkring Herlev, Ballerup og København, men vi hjælper også gerne kunder uden for disse områder.

Vi er et professionelt IT-sikkerhedsfirma med mere end 10 års erfaring i branchen. Vi er derfor i stand til at varetage både simple og komplicerede opgaver, som alle har til formål at sikre din virksomheds IT bedst muligt. Du kan forvente høj professionalisme, god kundeservice og attraktive priser, når du samarbejder med os.

Kryptering stoppes ved hjælp af Sophos antivirus

Sophos er markedsledende inden for gennemtænkte IT-sikkerhedsløsninger, der passer sammen – og alt kan styres fra et sted, nemlig clouden. Alt udføres efter et koncept om ’synchronized security’ – synkroniseret sikkerhed – hvor de forskellige komponenter alle taler sammen, deler oplysninger om mulige trusler og på den måde hjælper hinanden. Sophos er altså ikke et førende internationalt sikkerhedsfirma uden grund. Sikkerhedsløsningerne er nemlig meget effektive og professionelle.

De nyeste Anti-Ransomware-produkter fra Sophos stopper ondsindet kryptering, genskaber dokumenter uden indgriben fra brugeren eller IT-support-afdelingen. Med en Sophos-antivirus slipper du med andre ord for at skulle have ekstra bemanding, idet disse produkter effektivt stopper ondsindet kryptering uden din hjælp.

Sophos Intercept X er et program, som uafhængigt af computerens antivirus-beskyttelse, holder øje med, at der ikke kommer Ransomware på din PC. Hvis computeren alligevel bliver inficeret, kan Sophos Intercept X rydde op, genskabe dokumenter og fjerne virus automatisk, så det ikke sætter en stopper for arbejdet i dagevis. Sidst, men ikke mindst, kan Sophos Synchronized Security stoppe Ransomware i at sprede sig til resten af netværket.

Antivirus fra Sophos beskytter med andre ord alle virksomhedens enheder. Sophos antivirus er helt uafhængig af signaturer for at fange malware, hvilket betyder, at Sophos fanger Zero-day threats, uden at påvirke performance.

Endpoint Protection er en i rækken af sikkerhedsprodukter fra Sophos, der tilsammen danner platformen for Synchronized Security. Alle Sophos sikkerhedsprodukter benytter samme Central Management til at skabe overblik over jeres IT-sikkerhed.

Opnå flere fordele ved Sophos antivirus

Der er mange gode grunde til at få installeret Sophos-antivirus, hvilket du sikkert allerede har gennemskuet. Du får et effektivt antivirus-system fra en af de internationalt førende sikkerhedsfirmaer. Denne antivirus er i stand til at forhindre og helt stoppe kryptering af data. Derudover kan den genskabe dokumenter uden manuel involvering. Hvis der er Ransomware på din computer, stopper systemet også dette i at sprede sig til resten af netværket, samtidig med at det forhindres, at din virksomhed kan tages som gidsel af Ransomware.

Hvis du ønsker beskyttelse af dit netværk, herunder mail, opdateringer, trådløst internet med mere, så er dette også muligt gennem Sophos-antivirus.

Der følger med andre ord mange fordele ved at gøre brug af Sophos-antivirus, hvis du ønsker at sikre din virksomheds IT bedst muligt. Lige her hos Support Gruppen er vi specialister på området, og vi står altid klar til at hjælpe virksomheder med installation af antivirus lige efter de pågældende ønsker og behov. Når du samarbejder med os, er du garanteret professionelle og veludførte løsninger til aftalt tid og pris. Dette gælder uanset hvilken opgave, vi skal løse for dig.

Imødekommende samarbejdspartner med dig i centrum

Når du samarbejder med vores IT-sikkerhedsfirma, kan du være sikker på at indgå i et professionelt samarbejde, hvor dine behov og ønsker sættes i første række. Vi tager altid alle vores kunder meget seriøst, og imødekommer de pågældende ønsker på den bedst mulige måde. For at sikre et godt samarbejde sørger vi for at have en tæt dialog med hver enkelt kunde, hvor vi forventningsafstemmer samt snakker om virksomhedens ønsker og behov. Herefter har vi gode forudsætninger for at finde en løsning, som matcher disse bedst muligt.

Alle ansatte IT-konsulenter hos os er dygtige og veluddannede. Vi brænder alle for vores arbejde, og tilgår derfor enhver opgave med stor entusiasme og med ønsket om at tilfredsstille alle vores kunder. Vi har et stort fokus på at levere kvalitetsløsninger, som passer til kundens behov bedst muligt. Vi afslutter aldrig en opgave, før vi er helt sikre på, at kunden er helt tilfreds med løsningen. Derudover kan du forvente, at vi overholder alle vores aftaler og giver dig en så billig pris som muligt på den pågældende opgave.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på Sophos antivirus

Hvis ikke din virksomheds IT er sikret, så bør du altså få det gjort med det samme. Lige her hos Support Gruppen står vi klar til at hjælpe enhver virksomhed med IT-sikkerhed. Vi kan f.eks. tilbyde Sophos-antivirus, hvilket er et effektivt og anerkendt system, som øger sikkerheden markant. Vores priser er fornuftige, og vi er venlige og imødekommende over for alle vores kunder. Du kan derfor trygt lade os være din næste samarbejdspartner.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om Sophos-produkter, eller hvis du har spørgsmål eller noget tredje, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 70 20 23 55 eller på e-mail: info@supportgruppen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Hvorfor Intercept X

Se video om Intercept X

https://vimeo.com/181232851​​


 • ​Stopper og forhindrer kryptering af data
 • ​Genskaber dokumenter uden manuel indgribning
 • ​Stopper Ransomware i at sprede sig til resten af netværket
 • ​Forhindrer at I bliver taget som gidsel af Ransomware
 • ​Del af Sophos sikkerhedsprodukter
  ​- ​Endpoint Protection – Antivirus
  ​- ​Intercept X – Anti-Ransomware
  ​- Sophos Mobile – Mobil beskyttelse
  ​- SafeGuard Encryption – Kryptering af data
  ​- XG Firewall
  ​- Secure Wi-Fi
  ​- Securea Email Gateway
  ​- Phish Threat
  ​- Del af Synchronized security management​

Antivirus fra førerende international sikkerhedsfirma Sophos

​Se video om Sophos Endpoint Protection

https://vimeo.com/87339582

Analyseinstituttet Gartner har i 2017 dokumenteret, at Sophos er blandt de førende inden for Endpoint Protection.​​

Antivirus fra Sopohos beskytter alle virksomhedens enheder. Sophos er helt uafhængig af signaturer for at fange malware, hvilket betyder at Sophos fanger Zero-day threats, uden at påvirke performanse.

Endpoint Protection er en af rækken af sikkerheds produkter fra Sophos, der tilsammen danner platformen for Synchronized Security, alle Sophos sikkerhedsprodukter benytter samme Central Management til at skabe overblik over jeres IT-sikkerhed.​

​  

Sophos Synkroniseret sikkerhed

Se video om Sophos Security Heartbeat

https://vimeo.com/173886174 

Sophos – enkel og synkroniseret sikkerhed

Sophos er markedsledende inden for gennemtænkte IT-sikkerhedsløsninger, der passer sammen – og alt kan styres fra et sted, nemlig clouden. Alt udføres efter et koncept om ’synchronized security’ – synkroniseret sikkerhed – hvor de forskellige komponenter alle taler sammen, deler oplysninger om mulige trusler og på den måde hjælper hinanden.​

Sophos – Synchronized Security

Se video om Sophos Synchronized Security

https://www.youtube.com/watch?v=DeeKumt9BaE

 

Sophos – Next-Gen Firewall

Se video om Sophos XG Firewall

https://vimeo.com/144094496

(Video om Sophos Firewall)

Med Sophos XG Firewall opnår du optimal beskyttelse af dit netværk, ud over netværk beskyttelse får du også

 • ​E-mail beskyttelse
 • ​Web beskyttelse
 • ​Automatisk opdatering af nyeste versioner
 • ​Unique Security Heartbeat
 • ​Automatisk registrering og isolation af virus
 • ​Beskyttelse ikke kun af netværket men også det trådløse netværk
 • Integration til alle andre Sophos sikkerhedsprodukter​

Sophos – WIFI

Sophos Wireless

 • Administration fra fælles Sophos kontrol panel
 • ​Samme overskuelige og genkendelige kontrol panel
 • ​Simpel udrulning og administration
 • ​Overblik over alle Sophos sikkerhedsprodukter
 • ​Mulighed for planlagt firmware opgradering
 • ​Del af samlet Sophos sikkerhedspakke​

Gode Videoer om Sophos sikkerhedsprodukter

Ønsker du en snak omkring Sophos produkter via Support Gruppen​?

Skriv dit navn og nummer og vi giver dig et kald.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os for yderligere spørgsmål

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Support Gruppen​

CVR: 33498500

​Den Lille Gade 26, 2680 Solrød Strand

- Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 70 20 23 55

E-mail: info@supportgruppen.dk

Brug for en IT-konsulent?

Bestil service nu!

70 20 23 55

Copyright © 2021 Support Gruppen. Alle rettigheder forbeholdes.