Skriv til os for yderligere spørgsmål

Udfyld vores formular med din kontaktoplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Få tilknyttet en fast konsulent

​​Som kunde hos Support Gruppen får I en fast konsulent tilknyttet, som passer til Jeres virksomhed.​

Vi tilbyder fleksible serviceaftaler

​​​​Ved en serviceaftale med Support Gruppen sikrer du din virksomhed en daglig smidig drift.

Vi løser alle IT-problemer

​​Vi løser alle aspekter af IT-problemstillinger, fra opstartsproblemer, til netværks- og serverløsninger.

IT-hosting hos os giver dig store besparelser

Er du på udkig efter en professionel IT-virksomhed, som tilbyder kompetent IT-hosting? Så er du kommet til det rette sted. Lige her hos Support Gruppen har vi stor erfaring på området, og derfor står vi klar til at varetage et hav af forskellige opgaver. Vi står til rådighed hos både store og små virksomheder, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp.

IT-hosting er for dig, der allerede har indset, at fremtiden er nutid. Med IT-hosting hos os slipper du for besværligt indkøb af blandt andet hardware, software samt ansættelse af konsulenter. Du skal desuden ikke bekymre dig om kontraktforhandlinger med dine IT-leverandører og så videre. Vi gør nemlig hele arbejdet for dig, så du både kan spare tid, besvær og penge.

Support Gruppen leverer skræddersyet IT-hosting efter den pågældende virksomheds behov. Vi står primært til rådighed hos virksomheder i Herlev, Ballerup, København, men vi kommer også gerne over resten af Sjælland. Vi står klar til at hjælpe enhver kunde med den form for IT-hosting, som du har behov for.

Vi har mere end 10 års erfaring med IT-hosting

Vores IT-virksomhed har eksisteret siden 2009, hvilket gør os kompetente til at varetage mange forskellige opgaver, såsom IT-hosting. Vi har gennem tiden løst både store og små opgaver for glade og tilfredse kunder, og vi står også klar til at hjælpe dig. Vores store erfaring inden for IT bevirker, at du altid kan regne med at modtage en professionel løsning, når du samarbejder med os. Dette gælder, uanset hvilken type af opgave der er tale om.

Alle ansatte i vores IT-firma er veluddannede og dygtige til faget. Vi er hver især specialister på forskellige områder inden for IT, hvilket gør virksomhedens samlede kompetencer meget alsidige. Ved et samarbejde med os får du en fast tilknyttet konsulent, som passer til lige netop din virksomhed og de ønsker, som du har til dit IT-system. Dette er din sikkerhed for, at du får leveret lige netop den løsning, som virksomheden har behov for.

Vi sørger altid for at være imødekommende over for nye kunder. Det betyder, at vi tager os god tid til at sætte os godt ind i din virksomhed og dine behov. Dette sker blandt andet gennem en tæt og god dialog.

Du kan nøjes med et abonnement hos Support Gruppen

Når du benytter dig at IT-hosting fra hos, betyder det, at vi varetager alle opgaver omhandlende IT. Herunder tager vi os af både store og små opgaver, så du ikke selv skal bekymre dig om dette. Vi ved nemlig, hvor svært det kan være at finde rundt i IT-verdenen, hvis ikke man er erfaren, og netop derfor står vi klar til at hjælpe både store og mellemstore virksomheder med IT-hosting.

Med IT-hosting hos os, får du fremtidens IT-ydelser leveret i dag - næsten på samme måde, som du får leveret strøm ud af din stikkontakt. Vi garanterer veludført arbejde og professionelle løsninger, som du kun kan blive glad og tilfreds med.

Løsningen med IT-hosting kan skaleres op eller ned efter behov. Det er med andre ord muligt for dig at få skræddersyet en IT-løsning, som passer til lige netop din virksomheds behov og ønsker her hos os.

Du kan nøjes med kun ét enkelt abonnement hos os, og så står vi for alle virksomhedens opgaver vedrørende IT. Der følger mange flere fordele ved IT-hosting, hvilket du kan læse mere om lige nedenfor.

Hvorfor IT-hosting?

Der er flere gode grunde til at vælge at benytte sig af IT-hosting her hos os. Du er først og fremmest garanteret professionelle løsninger og services når som helst og hvor som helst. Vi er et fleksibelt firma, som går meget op i at løse opgaven efter den enkelte kundes præmisser. Derfor kan du forvente, at opgaven bliver løst, lige når du har brug for det. Du kan derudover nøjes med kun at have ét abonnement, i stedet for flere forskellige. Dette vil i de fleste tilfælde være lig med store besparelser på dit IT-system.

Når du samarbejder med os, kan du desuden være garanteret, at sikkerheden omkring dit IT er helt i top. Derudover sikrer vi en stabil drift, hvor softwaren altid er opdateret. Vi tilbyder skalerbare løsninger, som er skræddersyet lige efter de ønsker og behov, som din virksomhed måtte have. Alt du skal gøre er blot at kontakte os med dine behov, så løser vi opgaven på den bedst mulige måde hurtigst muligt og til en attraktiv pris.

Du skal med andre ord vælge IT-hosting, hvis du ønsker at opnå:

  • IT leveres som en service, når som helst, hvor som helst
  • Store besparelser
  • Abonnement, bedre likviditet
  • Altid opdateret software
  • Høj sikkerhed
  • Skalerbare løsninger
  • Stabil drift.


Kontakt os og hør nærmere

Ønsker du at høre mere om, hvordan du får et abonnement på IT-hosting hos os, eller ønsker du at høre mere om vores andre services, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig, hvor vi kan høre om dine forventninger, og du kan få mere at vide om vores ydelser. Når du samarbejder med vores IT-firma, er du garanteret høj professionalisme og kvalitet hele vejen rundt. Vi leverer altid en god service til en fordelagtig pris.

Du kan med fordel ringe til os på telefon: 70 20 23 55, men du kan også skrive til vores e-mail: info@supportgruppen.dk eller benytte vores kontaktformular til højre, hvis du har et hurtigt spørgsmål. Vi vender tilbage snarest muligt med svar på dine spørgsmål og nærmere info. 


Vi glæder os til at høre fra dig og varetage dit IT-system efter bedste evne. 

Et hurtigt spørgsmål?​

Du er velkommen til at skrive en besked!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os for yderligere spørgsmål

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Support Gruppen​

CVR: 33498500

​Den Lille Gade 26, 2680 Solrød Strand

- Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 70 20 23 55

E-mail: info@supportgruppen.dk

Brug for en IT-konsulent?

Bestil service nu!

70 20 23 55

Copyright © 2021 Support Gruppen. Alle rettigheder forbeholdes.